تحقیقات انجام شده درباره : توزیع قابل اعتماد کد محور در شبکه های بی سیم- فایل ۱۰ |
۶
۷
۸
۹
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
شکل ۳-۱
فرض میکنیم که بستههای کد شده و۹ باشند. در طرح استاتیک اگر بسته به درستی توسط هیچ گیرندهای دریافت نشود، این بسته آنقدر ارسال میگردد تا تمام گیرندهها این بسته را دریافت کنند و گیرندهها با کمک بسته کد شدهای که دریافت شده است و بستههایی که پیش از این دریافت کرده بودند به احیای بستههای مورد نظرشان میپردازند. هنگامی که هر دو گیرنده بستهی یکسانی را ازدست داده باشند نیازی به کدگذاری آن بسته نیست و مبدا آن بسته را به تنهایی مجددا ارسال مینماید. طرح پیشرفتهتری بدین صورت است که مبدا به صورت پویا بستهها را کدگذاری مینماید. حال فرض کنید که بسته ارسال شود و گیرنده نتواند این بسته را دریافت کند اما گیرنده این بسته را به درستی دریافت کرده باشد. در این حالت به جای ارسال مجدد بسته مبدا می تواند بسته را ارسال گرداند. در این روش تعداد انتقالات به صورت موثری کاهش مییابد که بعدا به بررسی این مطلب خواهیم پرداخت [۱۹].
عمل ساده دارای مزیت کدگذاری و از کد خارج کردن سریع است که ابزاری مناسب برای شبکه هایی است که توانایی عملیاتی گرهها در آنها بسیار محدود میباشد، مانند
شبکه های سنسور[۸۸]. لازم به ذکر است که کدگذاری بستهها با عمل (روی میدان ) دارای دو محدودیت عمده میباشد، اول اینکه، تنها بستههای از دست رفته که گیرندههای مایل به دریافت آنها متمایز بودند میتوانند با هم ترکیب شوند و از این رو فرصتهای بالقوه
کدگذاری نمی توانند به صورت کامل به کار گرفته شوند. در واقع بستههای از دست رفته با گیرندههای یکسان نیز با عملهای کدگذاری کلیتر ظرفیت ترکیب با یکدیگر را دارند. این کار به منظور بهبود در تاثیرات انتقال صورت میگیرد و دوم اینکه جستجو برای یافتن مجموعه بهینه از بستههای از دسترفته یک مساله پیچیده است. این موارد توانایی این دو طرح را به طرز چشمگیری محدود می کنند.
در این فصل گام فراتر از عمل ساده مینهیم و به بررسی اعمال کدگذاری کلیتر میپردازیم تا به هدفهای کدگذاری بزرگتری در شبکه های بیسیم معمولی (مانند شبکه های سلولی[۸۹]( برسیم. به منظور توزیع قابل اعتماد در شبکه های بیسیم دو طرح جدید را با کدگذاری به روشهای کلیتر مورد بررسی قرار میدهیم.
قسمت های اصلی این فصل بدین شرح است :
- ابتدا به بررسی محدودیتهای کدگذاری ساده میپردازیم و سپس آن را به اعمال کدگذاری کلیتری توسیع میدهیم، سپس به بررسی دو طرح استاتیک و پویا خواهیم پرداخت که در آنها کدگذاری بستهها با روش کدگذاری کلیتری که در آنها ظرفیتهای بالقوه کدگذاری کاملا به کار گرفته می شود و پیچیدگی زمانی را به صورت چشمگیری کاهش میدهد، انجام می شود.
- ما به بررسی تحلیلی دو طرح فوق به منظور ارزیابی بازده انتقال و تاخیر در دریافت بستهها در این طرحها خواهیم پرداخت.
- نتایج حاصل از استفاده این دو طرح را در کاهش پهنای باند مورد بررسی قرار میدهیم، کاهش در پهنای باند به صورت چشمگیری اتفاق میافتد، به خصوص در حالتی که تعداد بستههای از دست رفته و تعداد گیرندهها زیاد باشد.
ادامه این فصل به صورت زیر سازمان دهی شده است.
در بخش ۲، ابتدا به بررسی محدودیتهای کدگذاری ساده میپردازیم و سپس دو طرح جدید را ارائه میکنیم.
فرم در حال بارگذاری ...
[چهارشنبه 1400-08-05] [ 12:37:00 ب.ظ ]
|