۲۷

 

پایگاه های داده ای

 

 

 

دانش پروژه ها

 

۲۸

 

گزارشات مکتوب پروژه

 

 

 

۲۹

 

دانش مربوط به محصولات دانش بنیان پروژه

 

 

 

دانش افراد

 

۳۰

 

تجربیات مستند شده خبرگان صنعت نفت

 

 

 

۳۱

 

دانش های ضمنی منابع انسانی صنعت نفت

 

 

 

در تجزیه و تحلیل پرسشنامه تحلیل عاملی از آمار استنباطی و توصیفی استفاده شده است. آماره‌های توصیفی شامل جداول فراوانی و میانگین می‌باشد و در سطح استنباطی نیز از مدل معادلات ساختاری شامل تحلیل عاملی تأییدی و تحلیل مسیر استفاده شده است. نرم افزارهای مورد استفاده جهت تجزیه و تحلیل داده‌ها شامل بسته نرم افزاری SPSS نسخه ۱۹ و بسته نرم افزاری LISREL نسخه ۷۲/۸ تحت ویندوز می‌باشند.

 

 

  • نتایج ارزیابی روایی و پایایی پرسشنامه تحلیل عاملی

 

 

همانطور که در فصل گذشته اشاره شد، روایی پرسشنامه تحلیل عاملی تاییدی شبکه های دانش در ابعاد روایی محتوا و روایی صوری با بهره گرفتن از نظرات ۱۱ نفر از خبرگان نظام جامع پژوهش و فناوری صنعت نفت در هاب های پژوهش و فناوری و معاونت پژوهش و فناوری وزارت نفت و همچنین اساتید راهنما و مشاور پایان نامه نظرخواهی شد و پرسشنامه‌ مورد اصلاح و تأیید آنها قرار گرفت.
همچنین در این پژوهش برای ارزیابی پایایی از آزمون سازگاری اجزاء استفاده شده است. این آزمون سازگاری پاسخ های فرد با همه اجزاء (پرسش ها) ابزار اندازه گیری را می سنجد. تا وقتی که اجزاء آزمون به طور مستقل مفهوم یکسانی را اندازه بگیرند با یکدیگر همبستگی خوبی خواهند داشت.
پایان نامه - مقاله - پروژه
مشهورترین آزمون برای سنجش پایایی سازگاری اجزاء آزمون ضریب آلفای کرونباخ است. این ضریب که مقداری بین صفر تا یک را به خود می گیرد، در صورتی که در یک پژوهش مدیریتی بالاتر از ۷/۰ باشد نشان دهنده پایایی مناسب ابزار اندازه گیری است. در پژوهش حاضر به منظور سنجش پایایی ابزار تحقیق، ابتدا تعداد ۳۰ پرسشنامه توزیع و گردآوری شد. در گام بعد با توجه به تایید نتایج بدست آمده از محاسبه ضریب آلفای کرونباخ و پایایی پرسشنامه، این پرسشنامه برای کلیه اعضای جامعه آماری (به تعداد ۱۵۰ پرسشنامه) ارسال شد و نهایتاً تعداد ۱۰۲ پرسشنامه کامل جمع آوری شد.
محاسبه ضریب آلفای کرونباخ برای پرسشنامه تحلیل عاملی تاییدی شبکه های دانش در مراحل پیش آزمون و نهایی با بهره گرفتن از نرم‌افزار SPSS انجام شد که نتایج آن در جدول زیر ارائه شده است.
جدول ۴-۱۶: نتایج محاسبه ضریب آلفای کرونباخ در مرحله پیش آزمون
Scale: ALL VARIABLES

 

 

Reliability Statistics

 

 

 

Cronbach’s Alpha

 

N of Items

 

 

 

.۹۱۶

 

۳۱

 

 

 

جدول ۴-۱۷: نتایج محاسبه ضریب آلفای کرونباخ در مرحله نهایی
Scale: ALL VARIABLES

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...