۹- اصل برائت: التزام به برائت جویی از هرگونه رفتار غیر حرفه ای و اعلام موضع نسبت به کسانی که حوزه علم و پژوهش را به شائبه های غیر علمی می آلایند.
تعهد نامه اصالت پایان نامه کارشناسی ارشد
اینجانب زهراسادات شوندی دانش­آموخته مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته به شماره دانشجویی۹۰۰۷۴۹۸۶۸ در رشته فیزیک ذرات بنیادی و نظریه میدانها که در تاریخ ۳۰/۱۱/۹٢
از پایان نامه خود تحت عنوان :
اندازه ­گیری دمای پلاسما به روش پراکندگی تامسون
با کسب نمره ۱۸ و درجه عالی دفاع نموده­ام بدین­وسیله متعهد می­شوم :
۱- این پایان نامه حاصل تحقیق و پژوهش انجام شده توسط اینجانب بوده و در مواردی که از دستاوردهای علمی و پژوهشی دیگران ( اعم از پایان نامه ، کتاب ، مقاله و … ) استفاده نموده­ام ، مطابق ضوابط و رویه­های موجود ، نام منبع مورد استفاده و سایر مشخصات آن را در فهرست ذکر و درج کرده­ام .
٢- این پایان نامه قبلاً برای دریافت هیچ مدرک تحصیلی (هم سطح ، پایین­تر یا بالاتر) در سایر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی ارائه نشده است .
دانلود پایان نامه - مقاله - پروژه
۳- چنانچه بعد از فراغت از تحصیل ، قصد استفاده و هرگونه بهره برداری اعم از چاپ کتاب ، ثبت اختراع و … از این پایان نامه داشته باشم ، از حوزه معاونت پژوهشی واحد مجوزهای مربوطه را اخذ نمایم .
۴- چنانچه در هر مقطع زمانی خلاف موارد فوق ثابت شود ، عواقب ناشی از آن را بپذیرم و واحد دانشگاهی مجاز است با اینجانب مطابق ضوابط و مقررات رفتار نموده و در صورت ابطال مدرک تحصیلی­ام هیچگونه ادعایی نخواهم داشت .
نام و نام خانوادگی :
زهرا سادات شوندی
تاریخ و امضاء :
بسمه تعالی
درتاریخ :۳۰/۱۱/۹٢
دانشجوی کارشناسی ارشد آقای / خانم زهرا سادات شوندی از پایان نامه خود دفاع نموده و با نمره ۱۸ بحروف هجده با درجه عالی مورد تصویب قرار گرفت .
امضاء استاد راهنما
بسمه تعالی
دانشکده علوم پایه
( این چکیده به منظور چاپ در پژوهش نامه دانشگاه تهیه شده است )

 

نام واحد دانشگاهی : تهران مرکزی کد واحد: ۱۰۱ کد شناسایی پایان نامه : ۱۰۱۳۰٢۱۹۹٢۱۱۰۱۰
عنوان پایان نامه : اندازه ­گیری دمای پلاسما به روش پراکندگی تامسون
نام و نام خانوادگی دانشجوزهرا سادات شوندی
شماره دانشجوئی : ۹۰۰۷۴۹۸۶۸
رشته تحصیلیفیزیک ذرات بنیادی و نظریه میدانها
تاریخ شروع پایان نامه۵/۱٢/۹۱
تاریخ اتمام پایان نامه :۳۰/۱۱/۹٢
استاد / استادان راهنمادکتر سعید بهروزی­نیا
استاد / استادان مشاوردکتر نادر مرشدیان
آدرس و شماره تلفنتهران- خیابان ملاصدرا – خیابان شیخ بهایی جنوبی – خیابان ایرانشناسی – کوچه ۱/۱ پلاک ۱۵ - ۰۹۱٢۵۱۴۴۳۶۷
چکیده پایان نامه (شامل خلاصه، اهداف، روش های اجرا و نتایج به دست آمده) :
یکی از روش­های اندازه ­گیری دما و چگالی پلاسما استفاده از روش پراکندگی تانسون است . در این پایان نامه ابتدا به مطالعه مختصات و روش­های آزمایشگاهی، طول موج لیزر تامسون و زاویه پراکندگی در توکامک­های خارجی از جمله JT-60U ،ITER، TCA و ADITYA پرداخته شده است. پارامتر پراکندگی (α) و جابجایی طول موجی (λ) در این پلاسماها محاسبه شده است. با توجه به محاسبه پارامتر پراکندگی در توکامک­های مذکور، در توکامک­های JT-60U ، ITERو TCA، پارامتر پراکندگی ١< α و در توکامک ADITYA، ۱> α است. از طرفی همین پارامترها بعلاوه گرمایش الکترونی در توکامک­های موجود در کشور از جمله دماوند و الوند محاسبه شده است. همچنین در آزمایشگاه پلاسمای لیزری موجود نیز پارامتر پراکندگی، جابجایی طول موجی ناشی از اثر دوپلری و گرمایش الکترونی ناشی از اختلال پراکندگی تامسون محاسبه شده است. همانگونه که انتظار می­رفت گرمایش الکترونی با افزایش دمای الکترون (Te) در پلاسمای توکامک­ها خیلی کوچک و قابل صرفنظر کردن است. اما در پلاسمای لیزری افزایش دمای الکترونی نسبت به توکامک­ها چند مرتبه توانی بزرگتر و در حدود است و نسبت به دمای الکترون در پلاسما که از مرتبه چند الکترون ولت (Te eV) می­باشد قابل چشم پوشی است. در چگالی دمای بالاتر پلاسمای لیزری و دماهای الکترونی چند الکترون ولت، اگر شاریدگی لیزر تامسون بیشتر شود، این تصحیح از ارزش بیشتری برخوردار خواهد بود.
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...