بررسی رابطه بین مدیریت استراتژیک منابع انسانی و عملکرد شرکتها

 

یافته های تحقیق نشان داد که شرکتهایی که فعالیت مدیریت استراتژیک منابع انسانی را دنبال میکنند نسبت به شرکتهایی که این فعالیت را انجام نمیدهند شرکتهای سنتی عملکرد بهتری دارند و استفاده از اقدامات و اصول مدیریت استراتژیک منابع انسانی موجب بهبود عملکرد شرکتها میگردد

 

 

 

۳

 

ناصرپورصادق وبهزادخاتمی

 

۱۳۸۸

 

نقش رهبری استراتژیک درموفقیت اجرا وپیاده سازی استراتژی ها

 

براساس نتایج این مقاله نقطه تلافی برنامه ریزی واجرای موثر وموفقیت استراتژی ها ،قابلیت های رهبری استراتژیک است که با منابع ،سبک ها وقدرت رهبری زمینه را جهت مشارکت کارکنان وتبدیل استراتژی سازمان به اولویت های منابع انسانی وایجادشریک تجاری سازمانی محیا می کند همچنین با استقرار ساختارسازمانی مناسب ، هماهنگی وهمسویی استراتژی ها براساس توان مندی های سرمایه های فکری و فرهنگ سازی ،اجرای موفقیت آمیز استراتژی های سازمان را در هجوم تغییرات و تحولات آنی محیطی با خلق ارزش وفرصت ،مزیت های رقابتی ،قابلیت های پویا وشایستگی های متمایز هموار می سازد.

 

 

 

۴

 

داریوش غلام زاده ، سونیا جلالی

 

۱۳۹۱

 

تدوین استراتژی منابع انسانی با بهره گرفتن از تئوری نقاط مرجع استراتژیک

 

نتایج به دست آمده حاکی از آن است که استراتژی مناسب برای مشاغلی که هسته اصلی استراتژی رقابتی سازمان را تشکیل می دهند، استراتژی متعهدانه و برای مشا غل خدماتی استراتژی ثانویه است. نگرش متعهدانه، موجب م یشود کارکنان و مدیران سازمان،
دانلود پایان نامه
هردو، مقاصد و اهداف سازمان را بهتر درک کنند و در واقع چارچوبی برای موفقیت شرکت در دست یابی به اهدافش است.

 

 

 

۵

 

میرسپاسی

 

۱۳۸۱

 

تلفیق اندیشه مدیریت
استراتژیک با مدیریت منابع انسانی

 

درعصر حاضر مدیریت منابع انسانی را نمی توان بخشی دانست که تنها وظایف مشخص و محدودی برای کارکنان به عهده دارد. در شرایط متحول و رقابتی، مدیریت منابع انسانی، نیازمند داشتن نگرش استراتژیک و فراگیر است تا بتواند برای سازمان، مزیت رقابتی و ارزش افزوده ایجاد کند. مدیریت استراتژیک منابع انسانی با توجه به نیازهای مطرح شده، رسالت خویش را در جهت کسب موفقیت برای شرکت قرار داده است.پس مدیران بایستی آگاه باشند که در مدیریت و توسعه استراتژیک منابع انسانی خود موارد زیر را در نظر بگیرند :
۱-تعیین مقاصد توسعه منابع انسانی؛
۲-ارزیابی قوتها وضعفهای مهارتی در سازمان؛
۴-تخصیص وشناسایی محیط خارجی از نظر تهدیدها و فرصتهای موثر بر عملکرد کارکنان؛
۴-مقایسه قوتها و ضعفها با تهدیدها و فرصتهای آتی؛
۵-انتخاب استراتژی سازمانی مناسب برای توسعه منابع انسانی به گونه ای که بتواند افراد و سازمان را برای آینده آماده سازد؛
۶-اجرای استراتژی برگزیده با توجه به موارد زیر:
الف- بهبود سازمانی ب- آموزش و پرورش کارکنان ج- آموزش شغلی کارکنان
۷-ارزیابی توسعه منابع انسانی.

 

 

 

۶

 

سیدرضا بیگ زاده- نورالهدی یوسفندی

 

۱۳۸۹

 

نقش مدیریت استراتژیک در صنایع کوچک

 

مدیریت استراتژیک نقش کلیدی را در موفقیت سازمان های کوچک و متوسط ایفا می نماید. استفاده از مدیریت استراتژیک در سازمان های بزرگ نتایج موفقی را در برداشته است لیکن استفاده از آن در سازمان های کوچک و متوسط به علت شرایط خاص کمتر مورد توجه قرار گرفته است. با توجه به افزایش کمیت و اهمیت شرکت های کوچک در فعالیت های اقتصادی دنیا و نیاز آن به بهره مندی از برنامه ریزی استراتژیک جهت موفقیت در دنیای رقابتی.

 

 

 

۷

 

دکتر وردی نژاد
انسیه نجابت

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...