جانشین­پروری

 

۰۵۶/۰

 

 

 

مدیریت فناوری اطلاعات

 

۰۶۰/۰

 

 

 

با توجه به اینکه سطح معناداری برای متغیر­های تحقیق بزرگتر از ۰۵/۰ است پس فرض  تایید می­ شود و نتیجه می­گیریم که داده ­های جمع­آوری شده برای متغیر­های تحقیق نرمال است.
پایان نامه - مقاله
۴٫۳٫۲٫ فرضیات اصلی
فرضیه۱ : مدیریت استعداد و مدیریت فناوری اطلاعات بر جانشین­پروری نیروی انسانی مستعد اثر مثبت و مستقیم(معنی دار) دارد.
مدیریت استعداد و مدیریت فناوری اطلاعات بر جانشین­پروری اثر معنی دار ندارد.
مدیریت استعداد و مدیریت فناوری اطلاعات بر جانشین­پروری اثر معنی دار دارد.
برای آزمون فرضیه، از آزمون آماری رگرسیون چندگانه استفاده شد. برای این منظور تاثیر مدیریت استعداد و مدیریت فناوری اطلاعات به عنوان متغیرهای مستقل بر جانشین­پروری نیروی انسانی به عنوان متغیر وابسته از طریق رگرسیون چندگانه محاسبه گردید که نتایج این محاسبات از طریق خروجی نرم افزار spssدر جدول (۹-۴) ملاحظه می­ شود.
جدول شماره ۹-۴: نتایج رگرسیون چندگانه مدیریت استعداد و مدیریت فناوری اطلاعات

 

 

نام متغیرها

 

ضریب رگرسیون(β)

 

عدد معنی دار (sig)

 

نتیجه فرضیه

 

 

 

مدیریت استعداد

 

۲۹۲/.

 

۰۰۶/۰*

 

رد می شود

 

 

 

مدیریت فناوری اطلاعات

 

۴۸۴/.

 

۰۰۰/.*

 

 

 

نتایج جدول شماره(۹-۴) نشان می­دهد که مدیریت استعداد و مدیریت فناوری اطلاعات بر جانشین­پروری نیروی انسانی مستعد اثر مثبت و مستقیم(معنی دار) دارد.چرا که میزان p-value (sig) متغیرهای مستقل مدیریت استعداد( ۰۰۶/۰ sig= ) و مدیریت فناوری اطلاعات(۰۰۰/۰sig=)، کمتر از ۰۵/۰ است بنابراین فرض پژوهشگر(H1)تایید و فرض صفر(H0)رد می­ شود. بنابراین می­توان گفت که؛ مدیریت استعداد و مدیریت فناوری اطلاعات بر جانشین پروری نیروی انسانی مستعد اثر مثبت و مستقیم(معنی دار) دارد. همچنین با توجه به ضریب رگرسیون(β) متغیرهای مستقل مدیریت استعداد و مدیریت فناوری اطلاعات که به ترتیب ۲۹۲/۰ ، ۴۸۴/۰ است مشخص می­ شود که می­توان گفت نوع رابطه متغیرها مثبت و هم جهت می­باشد و تاثیر مدیریت فناوری اطلاعات بر جانشین­پروری نیروی انسانی به عنوان متغیر وابسته ، بیشتر از مدیریت استعداد است.
فرضیه ۲: مدیریت استعداد (با کنترل مدیریت فناوری اطلاعات) بر جانشین­پروری نیروی انسانی اثر مثبت و مستقیم (معنی دار) دارد.
مدیریت استعداد (با کنترل مدیریت فناوری اطلاعات) بر جانشین­پروری اثر معنی دار ندارد.
مدیریت استعداد (با کنترل مدیریت فناوری اطلاعات) بر جانشین­پروری اثر معنی دار دارد.
برای آزمون فرضیه، از آزمون آماری رگرسیون خطی ساده استفاده شد. برای این منظور تاثیر مدیریت استعداد و مدیریت فناوری اطلاعات به عنوان متغیرهای مستقل به صورت جداگانه بر جانشین­پروری نیروی انسانی به عنوان متغیر وابسته از طریق رگرسیون خطی ساده محاسبه گردید که نتایج این محاسبات از طریق خروجی نرم افزار spssدر جدول (۱۰-۴)ملاحظه می­ شود.
جدول شماره۱-۱۰-۴: نتایج رگرسیون خطی مدیریت استعداد

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...