بر اساس جدول ۳-۵ مقدار آزمونKMO درون سازی لاغری۷۷/۰به دست آمده، که بیا نگر کفایت اندازه نمونه می باشد. همچنین فرض صفر آزمون بارتلت نیز رد شده است که نشان می دهد سوالات با یکدیگر همبستگی دارند.
پایایی مقیاس درون سازی لاغری
جدول ۳-۱۰: پایایی مقیاس درونی سازی لاغری

 

پرسشنامه تعداد سوالات آلفای کرونباخ
درون سازی لاغری ۶ ۷۶/۰

بر اساس جدول ۳-۱ میزان آلفای کرونباخ مقیاس درونی سازی لاغری ۷۶/۰به دست آمده، می‌توان گفت سوالات این پرسشنامه از پایایی بالایی برخوردار هستند. به عبارت دیگر سوالات این پرسشنامه همبستگی زیادی با یکدیگر دارند.
۳-۴-۸-شاخص توده بدنی
BMI وزن بر کیلوگرم تقسیم بر قد بر متر می باشد که برای تعریف چاقی و اضافه وزن استفاده می شود ،به طور کلی افراد دارای شاخص هیکل ۱۸٫۵ لاغر ،۱۸٫۵ تا ۲۴٫۹ طبیعی ،۲۵ تا ۲۹٫۹ اضافه وزن محسوب شده و چاقی با شاخص هیکل بالای ۳۰ تعیین می شود (باچر و همکاران،۲۰۰۷).
پایان نامه - مقاله - پروژه
۳-۵-روش اجرا
پرسشنامه‌ها به صورت گروهی و فردی بین دانشجویان توزیع شد. مدت زمان مورد نیاز برای پرکردن آن حدود ۴۰ دقیقه بود. پس از آن، داده‌ها وارد نرم افزار SPSS و AMOS شد و بر اساس آنها تحلیل نتایج صورت گرفت.
۳-۶-روش تجزیه و تحلیل داده ­ها
برای تجزیه و تحلیل داده ­ها از روش­های آمار توصیفی از جمله میانگین و انحراف معیار نمرات آزمودنی­ها در متغیرهای پژوهش و برای بررسی فرضیه ­های پژوهش تحلیل رگرسیون همزمان و روش مدل معادلات ساختاری استفاده شد. همچنین داده ­ها با بهره گرفتن از نرم­افزار SPSS و AMOS تحت برنامه­ی ویندوز مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
فصل چهارم
یافته‌های پژوهش
۴-۱ مقدمه
تجزیه و تحلیل داده ها بر اساس اهدافی که از قبل ارائه شده است و اطلاعاتی که از طریق پرسشنامه جمع آوری شده است، انجام می گیرد. در این فصل یافته­های حاصل از تجزیه و تحلیل داده ها در دو بخش ارائه شده است. بخش اول مربوط به آمار توصیفی متغیرهای سن، تحصیلات، شاخص توده بدنی، نارضایتی بدن و سه اختلال آنورکسیانروسیا، بولومیانروسیا و پرخوری می­باشد که برای هر متغیر فراوانی و درصد فراوانی در قالب جدول و نمودار نشان داده شده است. بخش دوم مربوط به مدل سازی معادلات ساختاری است که به وسیله برازش مدل، تاثیر متغیرهای کمال­گرایی، شاخص توده بدنی، خودشیء انگاری و درون سازی لاغری را با واسطه گری متغیر نارضایتی بدن بر اختلالات خوردن می­سنجد و در پایان مدل برازش شده از نظر شاخص های برازش مدل، مورد ارزیابی قرار می گیرد.
۴-۲ آمار توصیفی
آمار توصیفی شامل جداول و نمودارهای توزیع فراوانی است که برای هر متغیر محاسبه شده است. لازم به یادآوری است که ستون مربوط به درصد فراوانی در جداول آمار توصیفی بر اساس تعداد افراد پاسخ­دهنده محاسبه شده است. به عبارت دیگر برای محاسبه درصد فراوانی افرادی که به سوال مورد نظر پاسخ نداده­اند، از نمونه مورد نظر حذف می­شوند.
نتایج آمار توصیفی متغیر سن
جدول ۴-۱: آمار توصیفی متغیر سن

 

رده سنی فراوانی درصد فراوانی
  ۲۰-۱۵ سال ۱۱۱ ۴۰/۴
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...