۱۰

 

۱۶

 

۷

 

۵۴

 

۲۳

 

میانگین: ۴.۵
انحراف معیار: ۱.۲
واریانس: ۱.۵

 

 

 

درصد

 

۰.۰

 

۹.۱

 

۱۴.۵

 

۶.۴

 

۴۹.۱

 

۲۰.۹

 

 

 

۳۲- در بیمارستان خدمت شما تا چه میزان از نرم افزار سیستم اطلاعات بیمارستانی برای خودکار نمودن امور بیمارستان در واحد تغذیه استفاده می شود.
پایان نامه - مقاله - پروژه

 

فراوانی

 

۲۱

 

۲۳

 

۱۴

 

۳

 

۱۲

 

۳۷

 

میانگین: ۳.۶
انحراف معیار: ۲.۰
واریانس: ۴.۱

 

 

 

درصد

 

۱۹.۱

 

۲۰.۹

 

۱۲.۷

 

۲.۷

 

۱۰.۹

 

۳۳.۶

 

 

 

همانطور که در جدول فوق مشاهده می شود بالاترین میانگین(۴.۸) مربوط به سؤال (در بیمارستان خدمت شما تا چه میزان از نرم افزار سیستم اطلاعات بیمارستانی برای خودکار نمودن امور بیمارستان در ثبت مشخصات و پرونده بیمار استفاده می شود.) می باشد و کمترین میانگین (۳.۶) مربوط به سؤال (در بیمارستان خدمت شما تا چه میزان از نرم افزار سیستم اطلاعات بیمارستانی برای خودکار نمودن امور بیمارستان در واحد تغذیه استفاده می شود.) می باشد و بالاترین انحراف معیار(۲.۰) و واریانس (۴.۱) مربوط به سؤال (در بیمارستان خدمت شما تا چه میزان از نرم افزار سیستم اطلاعات بیمارستانی برای خودکار نمودن امور بیمارستان در واحد تغذیه استفاده می شود.)می باشد و کمترین انحراف معیار (۰.۶) و واریانس (۰.۴) مربوط به سؤال (در بیمارستان خدمت شما تا چه میزان از نرم افزار سیستم اطلاعات بیمارستانی برای خودکار نمودن امور بیمارستان در ثبت مشخصات و پرونده بیمار استفاده می شود.)می باشد.
۴-۳- تحلیل فرضیات تحقیق(آمار استنباطی)
کار آمار استنباطی نشان دادن این نکته است که آیا الگوهای توصیف شده درنمونه کاربردی درمورد جمعیتی که نمونه از آن انتخاب شده و همچنین الگوها و فرایندهای کشف شده در نمونه در جامعه هم کاربرد دارند یا خیر. همچنین آمار استنباطی ما را قادر به استنباط ویژگی های جامعه از روی ویژگی های نمونه می کند(ملتفت،‌۱۳۸۱: ۱۳۴). بنابراین در این قسمت سعی میشود با آزمودن فرضیات تحقیق، ادعاهای نظری بیان شده در مورد رابطه بین متغیرهای تحقیق واکاوی گردد. در این تحقیق در ابتدا جهت بررسی نرمال بودن یا غیر نرمال بودن داده ها، از آزمون کولموگروف- اسمیرنف استفاده شده است. جهت آزمون فرضیات از ضریب همبستگی پیرسون، رگرسیون چند متغیره و همچنین جهت بررسی میزان تاثیر هر یک از متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته از تحلیل مسیر استفاده شده است. و در نهایت از آزمون فریدمن جهت اولویت بندی تاثیر متغیرهای مستقل بر زنجیره ارزش استفاده شده است.
۴-۳-۱- بررسی فرض نرمال بودن داده ها با بهره گرفتن از آزمون کولموگرف- اسمیرنف(K-S)
برای استفاده از تکنیک های آماری ابتدا باید مشخص شود که داده های جمع آوری شده از توزیع نرمال برخوردار است یا غیر نرمال. چون در صورت نرمال بودن توزیع داده های جمع آوری شده برای آزمون فرضیه ها، می توان از آزمون های پارامتریک استفاده نمود و در صورت غیرنرمال بودن از آزمون های ناپارامتریک. بدین منظور در این مرحله به بررسی نتایج حاصل از آزمون کولموگروف – اسمیرنف در مورد هر یک از متغیرهای وابسته و مستقل می پردازیم و براساس نتایج حاصل، آزمون های مناسب برای بررسی صحت و سقم فرضیات را انتخاب می کنیم.
داده های متغیر i دارای توزیع نرمال است H0
داده های متغیر i دارای توزیع نرمال نیست H1

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...